Zet je project op de kaart

Lees meer over wat Dakjewel kan bieden

Als professionele energiecoöperatie of ontwikkelaar wil je je zonne-energieprojecten zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Door je project aan te melden op Dakjewel bereik je meer potentiële deelnemers in de omgeving van jouw project. Daarnaast kunnen we je koppelen aan dakeigenaren, zodat je nieuwe projecten kunt starten.

Project aanmelden?

Meld je kosteloos en vrijblijvend aan en je ontvang een vragenlijst over je project. Je project komt op de kaart en deelnemers kunnen zich aanmelden. Je ontvangt e-mailgegevens van de deelnemer en je kunt verdere informatievoorziening zelf oppakken.

Nieuwe daken vinden?

Meld je aan en je ontvangt een vragenlijst om je wensen te achterhalen. Je ontvangt bericht als een nieuwe dakeigenaar heeft aangegeven benaderd te willen worden. Klikt het? Dan pak je de ontwikkeling op en zet je je nieuwe project op de kaart.

Initiatiefnemer

1. Aanmelden

Realiseer jij zonnepanelen? Meld je kosteloos aan als initiatiefnemer-ontwikkelaar.

2. Vinden

Vind nieuwe daken en bied je diensten als initiatiefnemer aan.

3. Werven

Werf deelnemers in de buurt van je project.

4. Realiseren

Realiseer samen met de buurtgenoten en dakeigenaar de zonnepanelen.

5. Deal

Gelukt! Ontvang een vergoeding voor je diensten en ga zo door.

De voordelen op een rij

Meer deelnemers

Heb je al projecten en wil je hier meer deelnemers voor werven? Door je projecten aan te bieden op Dakjewel vinden buurtgenoten via het invullen van hun postcode jouw project. Zij kunnen dit vergelijken met andere projecten en krijgen zo een goed beeld waarom ze juist aan jouw project zouden moeten meedoen.

Nieuwe daken

Wil je nieuwe projecten ontwikkelen maar ben je op zoek naar geschikte daken? Via Dakjewel kom je in contact met dakeigenaren. Overtuig de dakeigenaar van jouw meerwaarde. Dit kan betekenen dat je een scherpe vergoeding biedt, maar misschien nog belangrijker is de meerwaarde die je meebrengt in de vorm van binding met de buurt.

Goede start

Via locatiegegevens van aangemelde buurtbewoners op postcodeniveau kun je bepalen welke wijken het meest kansrijk zijn voor het starten van een nieuw project. Deze informatie kun je bijvoorbeeld meenemen in jouw bepaling van de meest geschikte postcoderoos.

Vrijblijvend

Je kunt je projecten kosteloos en vrijblijvend aanbieden op Dakjewel. Je vindt nieuwe volgers, maar houdt zelf controle over deelnemergegevens. Je communicatie kun je via je eigen kanalen blijven aanbieden. Zijn de contracten nog in de maakt of het financiële plaatje nog in ontwikkeling? Ook als je project nog niet helemaal in de steigers staat kun je via Dakjewel alvast de buurt informeren en interesse peilen.

Blijf op de hoogte van de projecten bij jou in de buurt!

Houd mij op de hoogte